Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

ROYAL OPERA HOUSE LONDON IN UW BIOSCOOP

BALLET IN DE BIOSCOOP Op 18 mei a.s. zal in 50 bioscopen in Nederland een live-verbinding zijn met het Royal Opera House London voor de balletvoorstelling Frankenstein. FRANKENSTEIN De zg. ‘Artist In Residence’ van het Royal Ballet, Liam Scarlett, koos het klassieke Frankenstein verhaal van Mary ...

ROYAL OPERA HOUSE LONDON IN UW BIOSCOOP

BALLET IN DE BIOSCOOP

bioscoop

Op 18 mei a.s. zal in 50 bioscopen in Nederland een live-verbinding zijn met het Royal Opera House London voor de balletvoorstelling Frankenstein.

FRANKENSTEIN

De zg. ‘Artist In Residence’ van het Royal Ballet, Liam Scarlett, koos het klassieke Frankenstein verhaal van Mary Shelley als basis zijn eerste, avondvullende en verhalende ballet voor Covent Garden Main Stage. Een verhaal vol verraad, nieuwsgierigheid, leven, dood en bovenal liefde, dat Scarlett inspireert om alle aspecten van de menselijke natuur uit te diepen, in ons verlangen om geaccepteerd te zijn en een plek in de wereld te vinden. Voor dit uiterst boeiende ballet keert Scarlett terug naar de muziek van Lowell Liebermann, die voor deze productie geheel nieuwe muziek schreef.

Choreography: Liam Scarlett

Music: Lowell Lieberman

Conductor: Koen Kessels

INFORMATIE

www.royaloperahouse.nl