Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

PROEF ITALIE bij Kasteel de haar

Italië Evenement Italië is op 20, 21 en 22 mei even heel dichtbij. In de tuinen van Kasteel de Haar (Utrecht) om precies te zijn, laat de laars van Europa zich van zijn mooiste, lekkerste en beste kanten zien. Tijdens het grote Italië Evenement | Smaak & Stijl vindt u er meer dan 250 koks, arties...

PROEF ITALIE bij Kasteel de haar

Italië Evenement

Italie

Italië is op 20, 21 en 22 mei even heel dichtbij. In de tuinen van Kasteel de Haar (Utrecht) om precies te zijn, laat de laars van Europa zich van zijn mooiste, lekkerste en beste kanten zien. Tijdens het grote Italië Evenement | Smaak & Stijl vindt u er meer dan 250 koks, artiesten, kunstenaars en exposanten. Er valt dus met alle zintuigen volop te genieten van de Italiaanse smaken en stijlen! Bovendien zijn er diverse (mode)shows, proeverijen, workshops en optredens ter inspiratie.

Doe nu mee aan de Nouveau-actie en maak kans op 2 toegangskaarten. Ga naar www.italieevenement.nl/actienouveau en vertel waarom u graag de kaarten zou willen winnen.

Wilt u zeker zijn van toegangskaarten dan kunt u deze in de voorverkoop kopen met een korting van € 5,--. Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Locatie

Kasteel De Haar

Kasteellaan 1

3455 RR  Haarzuilens

Website

www.italieevenement.nl