Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Perrier-Jouët champagne nu in fraaie vintage fles

Nieuwe interpretatie van sprankelende Art Nouveau erfenis. Perfect voor de feestdagen (of gewoon om deze maandag in stijl mee af te sluiten): Perrier-Jouët champagne in een prachtige nieuwe fles met vintage vibes. De bubbels hebben de Chardonnay-druif als basis. Perrier-Jouët bestaat sinds 1811 t...

Perrier-Jouët champagne nu in fraaie vintage fles

Nieuwe interpretatie van sprankelende Art Nouveau erfenis.

Perfect voor de feestdagen (of gewoon om deze maandag in stijl mee af te sluiten): Perrier-Jouët champagne in een prachtige nieuwe fles met vintage vibes. De bubbels hebben de Chardonnay-druif als basis.

Perrier-Jouët bestaat sinds 1811 toen Pierre-Nicolas Perrier en Rose-Adélaïde Jouët trouwden en samen het champagnehuis oprichten. Het label heeft haar champagnetraditie 'tot een eerbetoon aan de kunst gemaakt om het dagelijks leven van schoonheid te voorzien.' Met andere woorden: de fles mag ópen.

De non-vintage collectie van Maison Perrier-Jouët bestaat uit Perrier-Jouët Grand Brut en Perrier-Jouët Blason Rosé. Het ontwerp van de nieuwe fles is rechtstreeks geïnspireerd op dat van Blason de France, de beroemde Perrier-Jouët prestige cuvée gemengd uit de oogst van 1955. Waar andere champagnehuizen nieuwe flessen ontworpen is Maison Perrier-Jouët altijd trouw gebleven aan hun oorspronkelijke model met een lange slanke hals en zachte afgeronde schouders.

De  bekende Perrier-Jouët bloem – het is een anemoon, dit is een van de eerste versies – keert terug op de fles in een iets meer gestileerde vorm. Het embleem is destijds ontworpen door Emile Gallé, een van de meesters van Art Nouveau, een beweging 'waarvan de creatieve vrijheid en onconventionele observatie van de natuur worden gedeeld door Maison Perrier-Jouët.' Daar zeggen wij 'Santé!' op! 

Foto's (c) iStock, Perrier & Jouet

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in