Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nu te boeken: het Grand Gala des Patrons Cuisiniers!

Voor de liefhebbers van gastronomisch spektakel. Samen genieten is waar het om draait bij het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers. Het werd in 1991 opgericht door negen Nederlandse topchefs die het vakmanschap, de culinaire creativiteit en kwaliteit van gastronomie in Nederland wilden ve...

Nu te boeken: het Grand Gala des Patrons Cuisiniers!

Voor de liefhebbers van gastronomisch spektakel.

Samen genieten is waar het om draait bij het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers. Het werd in 1991 opgericht door negen Nederlandse topchefs die het vakmanschap, de culinaire creativiteit en kwaliteit van gastronomie in Nederland wilden verbeteren.

Daar is men in geslaagd. Nederlandse chefs genieten in binnen- en buitenland een hoog aanzien en het culinaire genootschap van toen is geëvolueerd tot een hecht gastronomisch verbond van 22 van Nederlands' meest vooraanstaande chefs die samen goed zijn voor 25 Michelinsterren.

Voor de lustrumeditie van het Grand Gala des Patrons komen ze op 26 januari aanstaande bij elkaar in Grand Hotel Âmrath Kurhaus in Scheveningen. Daar zullen de Patrons voor de vijfde maal in hun 28-jarige geschiedenis voor hun gasten een avondvullend gastronomisch spektakel verzorgen.

Tijdens het Grand Gala des Patrons 2020 worden vier nieuwe Patrons geïnaugureerd en wordt intussen ook de sterren van de hemel gekookt. Het levert zinnenprikkelende amuses op én het unieke zesgangendiner à Quarante-Quatre Mains, met wijnen en een grand dessert buffet. Het feest wordt traditiegetrouw besloten met een feest met cocktails en bites.

Wil je naar het Grand Gala des Patrons?

Locatie: Grand Hotel Âmrath Kurhaus The Hague-Scheveningen

Datum: zondag 26 januari 2019 

Aanvang: 16.00 

Kosten: € 325 p.p. all-in, kaarten via Grand Gala des Patrons

Foto's (c) Grand Gala des Patrons

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in