Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nu nog snel bestellen: de mooiste Valentijnsbloemen

Voor jezelf, je lief, je beste vriendin, je moeder... Zin om jezelf of iemand anders voor Valentijnsdag nog op iets fijns te trakteren? Het is nog niet te laat, want deze prachtige én superhandige ready made boeketten van bloomon worden de volgende dag nog bezorgd. Dus als je snel bent, kan het n...

Nu nog snel bestellen: de mooiste Valentijnsbloemen

Voor jezelf, je lief, je beste vriendin, je moeder...

Zin om jezelf of iemand anders voor Valentijnsdag nog op iets fijns te trakteren? Het is nog niet te laat, want deze prachtige én superhandige ready made boeketten van bloomon worden de volgende dag nog bezorgd. Dus als je snel bent, kan het nog gewoon (of je bestelt gewoon een mooie bos voor ná Valentijn, waarom niet?).

De speciale Valentijnslijn van de bloemengigant is een ware pasteldroom die is geïnspireerd op Paris (oui, oui!). Niet alleen vanwege de liefde, maar ook vanwege de haute couture aldaar.

Zo'n bos zou je zelf ook graag ontvangen, en dat is eigenlijk alles wat je weten moet als je nog iets zoekt voor je moeder, beste vriendin, buurvrouw of wie dan ook. Vanaf 19,95 euro kun je al bestellen en er wordt (tegen een meerprijs) zelfs óp Valentijnszondag geleverd. 

Beeld: bloomon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in