Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nu al de mooiste afternoon tea van Amsterdam

Hoe bijzonder! Speciaal voor de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum, creëerde het Conservatorium Hotel op loopafstand een Afternoon Tea die je stoutste verwachtingen overtreft. Eetbare kunst, dat is het. De expositie duurt van 23 maart tot en met 24 juni. In die ...

Nu al de mooiste afternoon tea van Amsterdam

Hoe bijzonder! Speciaal voor de langverwachte tentoonstelling Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum, creëerde het Conservatorium Hotel op loopafstand een Afternoon Tea die je stoutste verwachtingen overtreft. Eetbare kunst, dat is het.

De expositie duurt van 23 maart tot en met 24 juni. In die periode serveert Chef Schilo van Coevorden samen met zijn Chef patisserie Gino deze buitengewone culinaire belevenis. We zeggen niet snel: Once in a lifetime. Maar dit neigt er wel naar.

Behalve de Afternoon Tea zijn er ook twee speciale Van Gogh-suites te boeken in het hotel. Hemels!

De kussen, theekopjes, theepotten, alles is geïnspireerd op Van Gogh. Je kan zelf ook helemaal los gaan in het gastenboek.

Het speciale Van Gogh -arrangement is natuurlijk inclusief een overnachting in een Van Gogh-suite, toegang tot de tentoonstelling van Gogh & Japan en de veelbelovende afternoon tea. Meer informatie

Niet slapen, wel smullen

Gelukkig kan je de afternoon tea gedurende de expositie ook zonder overnachting genieten in de Brasserie van het hotel. Kosten: € 50,-. Met een glas Veuve Cliquot Brut Champagne: € 65,- p.p.

We verklappen niet te veel, maar verheug je vast op de hartige "Aardappeleter furikaki" en scones met yuzu marmalade, nashi peer & 5 spice jam.

Meer informatie en reserveren