Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

MORGAN FREEMAN OP ZOEK NAAR GOD

‘THE STORY OF GOD’ NIEUWE SERIE BIJ NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL “Het verhaal van God is één van de grootste mysteries in de wereld”, aldus Morgan Freeman. Voor het nieuwe programma ‘The Story Of God’, te zien vanaf vanavond bij National Geographic Channel, reist Freeman de hele wereld over voor z...

MORGAN FREEMAN OP ZOEK NAAR GOD
freeman

In iedere aflevering van ‘The Story Of God’ staat een vraag centraal over het geloof, het mysterie rondom de schepping van de mensheid, de ware kracht van de wonderen tot aan de opstanding. Freeman bezoekt de grootste en indrukwekkendste religieuze plaatsen zoals, de Klaagmuur van Jeruzalem, de Bodhi Tree in India, de Maya tempels in Mexico en de Lakewood Church in Texas. Hij reist met archeologen om de eeuwenoude religies van onze voorouders te ontdekken, zoals de 10.000 jaar oude ruïnes in Göbekli Tepe in Turkije en het Keltische oude monument Stonehenge in Engeland. Gedurende zijn zoektocht, geeft Freeman in iedere aflevering zijn persoonlijke bevindingen prijs over het geloof dat hij onderzocht heeft.

National Geographic Channel

National Geographic Channel vertoont documentaires die de wereld verkennen vanuit een uniek perspectief met een verrassende blik op wetenschap, technologie, geschiedenis, onderzoek, natuur en nog veel meer. De fascinerende verhalen zijn gebaseerd op een combinatie van gedegen onderzoek, avontuurlijke expedities en gepassioneerd filmwerk.

Uitzending:

Zondag 3 april om 22.00 uur bij National Geographic Channel.