Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mooie foto's maken met de nieuwe Nikon Coolpix S9900

Maximaal inzoomen met de compacte COOLPIX S9900 van Nikon De nieuwe Coolpix S9900 van Nikon heeft een kantelbaar scherm, biedt veel zoom en de beelden kunnen direct gedeeld worden. Met de COOLPIX S9900 is het makkelijker opnames te maken vanuit uw eigen perspectief. Met het grote kantelbare lcd-s...

Mooie foto's maken met de nieuwe Nikon Coolpix S9900

Maximaal inzoomen met de compacte COOLPIX S9900 van Nikon

coolpix

De nieuwe Coolpix S9900 van Nikon heeft een kantelbaar scherm, biedt veel zoom en de beelden kunnen direct gedeeld worden.

Met de COOLPIX S9900 is het makkelijker opnames te maken vanuit uw eigen perspectief. Met het grote kantelbare lcd-scherm kunt u gemakkelijk over de menigte heen fotograferen of macro-opnames dicht bij de grond maken. Breng details en actie dichtbij met de krachtige 30x optische zoom, uitbreidbaar tot 60x Dynamic Fine Zoom1. De vernieuwde standknop geeft eenvoudig toegang tot de handmatige belichtingsstanden P/S/A/M voor nog meer controle over uw fotografie. Met de ingebouwde GPS en een wereldkaart worden de opnamelocaties nauwkeurig bij gehouden. Met de filmopnameknop is het eenvoudig schakelen van foto’s naar Full HD-films (1080/60p). De nieuwe Time-Lapse functie, met instellingen zoals Stadsgezichten, Zonsondergang en Sterrensporen, wordt tijdsverloop in een indrukwekkend kort filmpje weergegeven. Dankzij de nieuwe stand Korte film voorstelling kunnen er eenvoudig clips gecombineerd worden tot een filmpje van 30 seconden met speciale effecten om direct indruk te maken op familie of vrienden. Beelden kunnen direct gedeeld worden via één druk op de Wi-Fi2 knop en met de ingebouwde NFC3-ondersteuning tikt u eenvoudig met de camera tegen een smartapparaat om beelden over te zetten.

Een stijlvolle alleskunner deze slanke camera.

De COOLPIX S9900 is leverbaar in de kleuren zwart en zilver voor een adviesprijs van € 359, -

www.nikon.nl

Mail & Win

Nouveau mag een camera weggeven. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Camera. Deze actie is gesloten!