Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Molto Bella: Sofia Vergara voor Dolce & Gabbana

En de fijne tassen zijn ook niet mis. Soms hebben je celebs die echt totaal niet bij een luxe merk passen en soms is de match volmaakt. Cate Blanchett en Armani, Tilda Swinton en Haider Ackerman, Kirsten Dunst en Rodarte en Alicia Vikander en Louis Vuitton passen op een of andere manier heel goed...

Molto Bella: Sofia Vergara voor Dolce & Gabbana

En de fijne tassen zijn ook niet mis.

Soms hebben je celebs die echt totaal niet bij een luxe merk passen en soms is de match volmaakt. Cate Blanchett en Armani, Tilda Swinton en Haider Ackerman, Kirsten Dunst en Rodarte en Alicia Vikander en Louis Vuitton passen op een of andere manier heel goed bij elkaar.

Dus is het eigenlijk verbazingwekkend dat Dolce & Gabbana niet eerder in zee zijn gegaan met Sofie Vergara (Gloria in Modern Family), toch zo'n beetje de belichaming van het label in stijl, lichaam en esprit.

Sofia is het gezicht van de Devotion-collectie: tassen in vijf modellen en drie verschillende formaten in diverse kleuren zodat er altijd wel eentje in je smaak is.

Elke tas heeft een verguld kettinkje van koper waarmee je 'm als schouderstas. handtas of crossbody kunt dragen.

Het enige wat op elke tas gelijk is, is de 'sacro cuore',  de hartvormige gesp.

Een deel van de opbrengst van de tassen gaat naar de Humanitas Universiteit, waar het COVID-19 virus wordt onderzocht.

De campagne is op Capri geschoten en een pláátje in Amalfi-sferen.

Foto's (c) D&G

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in