Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mixen à la Lord en Lady Grantham

Amerikaanse Lady Cora drinkt uiteraard een Manhattan. Hoewel we Butler Carson in Downton Abbey vooral druk bezig zien met wijn decanteren in beeldige karaffen, trekken de Crawleys bepaald hun neus niet op voor een spannende cocktail. De recepten daarvan zijn nu samen gebracht in het Downton Abbey...

Mixen à la Lord en Lady Grantham

Amerikaanse Lady Cora drinkt uiteraard een Manhattan.

Hoewel we Butler Carson in Downton Abbey vooral druk bezig zien met wijn decanteren in beeldige karaffen, trekken de Crawleys bepaald hun neus niet op voor een spannende cocktail. De recepten daarvan zijn nu samen gebracht in het Downton Abbey Cocktail Boek (Engelstalig, 19 euro via Bol).

Erin staan veel klassiekers uit de jaren twintig van de vorige eeuw, zoals de Clover Club en Mint Julep, maar ook cocktails die duidelijk zijn geïnspireerd door personages in de serie, zoals de Downton Heir, Turkish Attaché, de Valet en de Chauffeur.

Voor wie er ook wat te snacken bij wil serveren, is er het nieuwe Downton Abbey Cookbook, met recepten die zó uit de keuken van Mrs. Patmore en Daisy komen, zoals Victoria Sandwiches en Cheese Bouchées (25 euro, via Bol).  

Foto's (c) Carnival Film

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in