Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mark Wahlberg verkoopt zijn chateau... voor 32 miljoen onder de vraagprijs

Dat is nog eens onderhandelen.

Mark Wahlberg huis

Als je een huis voor bijna 90 miljoen dollar op de markt zet, weet je dat het éven kan duren voor je de juiste koper hebt. Maar het duurde acteur Mark Wahlberg kennelijk allemaal toch iets te lang.

Zijn chateau in Beverly Hills stond eerst voor 87,5 miljoen dollar op de Amerikaanse Funda, maar werd uiteindelijk nog geen jaar later verkocht voor 55 miljoen. En dat moet toch pijn hebben gedaan.

MLS

Dat de acteur, die het stulpje in 2009 zelf liet bouwen met de hulp van ‘architecturaal terrorist’ Richard Landry (die wel vaker monsterlijke dingen bouwt voor de rijken der aarde), zo’n dikke korting gaf, zou te maken hebben met nieuwe belastingregels die dit voorjaar ingaan.

MLS

Zelf woont hij met zijn gezin inmiddels in de buurt van Las Vegas, dus hadden ze echt geen twaalf slaapkamers in Los Angeles meer nodig. Al hebben ze natuurlijk nog wel iets kleiners in de buurt, mocht Mark voor werk eens in LA moeten zijn.

Wat koopt een mens voor 55 miljoen? Nou ja, een letterlijk kasteel in ‘Europese stijl’ dus, want daar houden ze van in de VS. Dat geen kasteel op echt Europese bodem beschikt over een thuisbioscoop, een modern fitnesscentrum en legio badkamers, dat houden we maar voor ons.

MLS

De gelukkige nieuwe eigenaar krijgt er ook een lekkere grote tuin met zwembad en eigen golfbaan bij. En een bloedje van een wijnkelder, die door Marky Mark vooral als tequilakelder werd gebruikt (hij heeft zijn eigen tequila).

MLS

MLS

En het móet lekker voelen, 32 miljoen van het prijskaartje afgepraat hebben.

MLS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Luxe leven
  • MLS/Brunopress