Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Margriet Winter Festival 2016

18 t/m 24 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht Kom ook naar het allerleukste festival onder een dak! Winkelen, workshops volgen, mode- en beautyinspiratie opdoen, gerechten proeven én Nederlandse topartiesten zien optreden. En dat dan allemaal op één dag! Margriet Winter Fair heet nu Margriet Winte...

Margriet Winter Festival 2016

18 t/m 24 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht

Kom ook naar het allerleukste festival onder een dak!

Winkelen, workshops volgen, mode- en beautyinspiratie opdoen, gerechten proeven én Nederlandse topartiesten zien optreden. En dat dan allemaal op één dag! Margriet Winter Fair heet nu Margriet Winter Festival vanwege de gezellige sfeer. Ideaal voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen, zus of collega, omdat er zoveel te beleven is.

Wat is Margriet Winter Festival?

Dans en zing mee met Jeroen van der Boom en Niels Geusebroek, volg een kookdemonstratie of winkel bij verschillende leuke kraampjes, shops en sfeervolle kerstmarkt. In totaal zijn er driehonderd stand, waardoor hier het perfecte kerstcadeautje te vinden is. Klaar met winkelen? Op het Margriet Plein beleef je Margriet live met het Columnisten Café, interviews en signeersessies van bekende auteurs zoals Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Herman Koch. Genoeg inspiratie dus!

Mail & win

Wil je kans maken op gratis toegang voor twee? Stuur dan een mail naar redactie@nouveau.nl o.v.v. Margriet en maak kans op 3 x 2 kaarten t.w.v. €39,90. Het Festival vindt plaats van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.margrietwinterfestival.nl. Deze actie is gesloten!