Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Man Nicole Kidman koopt Michael Jacksons luxe huis voor haar

Zanger Keith Urban kijkt niet op een miljoen meer of minder als hij zijn eega, actrice Nicole Kidman, in de watten legt. Hij kocht voor haar het vroegere huis van Michael Jackson, een luxe townhouse in New York. Het herenhuis staat in Manhattan en heeft de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter zo'n 3...

Man Nicole Kidman koopt Michael Jacksons luxe huis voor haar

Zanger Keith Urban kijkt niet op een miljoen meer of minder als hij zijn eega, actrice Nicole Kidman, in de watten legt. Hij kocht voor haar het vroegere huis van Michael Jackson, een luxe townhouse in New York.

Het herenhuis staat in Manhattan en heeft de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter zo'n 39 miljoen dollar (omgerekend 32,6 miljoen euro) gekost. 

Lees ook: Nicole Kidman (50): 'Botox gebruik ik niet meer, ik kan nu mijn voorhoofd weer bewegen'

Broadway

De country-ster kocht het huis niet zomaar: op deze manier wil hij de carrière van zijn vrouw steunen. De vijftigjarige Oscar-winnares droomt van acteersucces op Broadway. Nicole Kidman behaalde eerder al successen op de planken in Londen, met het prijzen winnende stuk Photograph 21.  

Topstad

'Nicole vindt het fantastisch om op Broadway te staan en om tv-programma's te maken, daarvoor is New York de uitgelezen stad', meldt het blad Women's Day. Ze zal zich ongetwijfeld meteen thuis voelen in het zes etages tellende herenhuis, dat ooit toebehoorde aan wijlen Michael Jackson. 

Dakterras mét keuken

Het even charmante als luxe pand, in 1898 gebouwd van kalksteen en rode baksteen, werd te koop gezet door miljardair Marc Lasry, die zijn geld verdiende met succesvolle beleggingen. Het huis aan de Upper East Side telt 12,745 vierkante meter woonoppervlak, zestien kamers (waarvan zeven slaapkamers), tien open haarden en een dakterras mét keuken.

Kortom, Keith neemt het haar duidelijk niet kwalijk dat ze Alexander Skarsgård wel heel enthousiast op de mond kuste tijdens de Emmy Awards.  

Bekijk hier een aantal foto's van het riante huis. Onze favoriet? Het dakterras!