Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Louis Vuitton heeft nu… een SRV-wagen?

Service aan huis voor de rijken! What to do als je winkels door de coronaregels dicht zijn en je toch je designer coronakappen wilt verkopen? Louis Vuitton zit niet bij de pakken neer en heeft een kleine caravan als rijdende miniwinkel ingericht. En die rijdt à la de goeie ouwe SRV-wagen door de ...

Louis Vuitton heeft nu… een SRV-wagen?

Service aan huis voor de rijken!

What to do als je winkels door de coronaregels dicht zijn en je toch je designer coronakappen wilt verkopen? Louis Vuitton zit niet bij de pakken neer en heeft een kleine caravan als rijdende miniwinkel ingericht. En die rijdt à la de goeie ouwe SRV-wagen door de straten der welgestelden.

De LV by Appointment mobiel rijdt door Connecticut, de Hamptons, Long Island, New Jersey en Westchester County. Klanten maken een afspraak in de dichtstbijzijde winkel, de verkoper van dienst overlegt over de wensen en maakt een selectie, die dan vervolgens op de route meegaat, met deze superdeluxe marskramer.

Aan de veiligheid is gedacht: de caravan heeft een luchtzuiveringssysteem, mondkapjes zijn verplicht en er mogen maximaal drie mensen in het rijdende winkeltje aanwezig zijn. Een Louis Vuitton lid 'maakt tussen de afspraken door de cabine schoon' wat die persoon vermoedelijk ook niet had kunnen denken toen hij of zij in dienst kwam als verkoper bij dit luxe label.

Nu maar hopen dat er ook op een ándere manier aan de veiligheid is gedacht, want zo'n rijdende doos vol luxe is natuurlijk een makkelijke prooi voor ongure sujetten met snode plannen.

Foto's (c) Louis Vuitton

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!