Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Louis Vuitton doet nu ook in luxe UFO's

En er komt nog geluid uit óók.   Branchevervanging is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering bij luxe labels. Zo ook bij Louis Vuitton, waar ze echt nog wel leren bagage maken, maar daarom heen toch een compleet lifestylemerk hebben gebouwd. Nieuwste aanwinst: The Horizon Light Up Speaker, wa...

Louis Vuitton doet nu ook in luxe UFO's

En er komt nog geluid uit óók.  

Branchevervanging is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering bij luxe labels. Zo ook bij Louis Vuitton, waar ze echt nog wel leren bagage maken, maar daarom heen toch een compleet lifestylemerk hebben gebouwd.

Nieuwste aanwinst: The Horizon Light Up Speaker, waar niet alleen geluid uit komt, maar die ook nog eens verdacht veel op een UFO met lichtjes lijkt. Een Unidentified Fashion Object! 

Het ding is ontworpen door artistic director Nicolas Ghesquière en heeft een handzaam formaat.

De speaker lijkt sprekend op de LV Toupie Bag (maar dan muzikaler) en is overtrokken met opengewerkt leer met het bekende monogram, voor de fijnproevers.

Hij werkt op Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 en meer.

En om toch het linkje naar de roots van LV – reizen – te kunnen maken, is het ding portable. Aan een leren riempje, uiteraard. De prijs is nog niet bekend, de speaker is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 30 juli.

Foto's (c) Louis Vuitton

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in