Limited edition MINI One Cabrio

Limited edition MINI One Cabrio

Met deze creatie van Art Studio Vilner in Bulgarije kunnen wij wel wegdromen. De kleurrijke cabrio is ontworpen in opdracht van de jonge actrice Tyan Lynn. Toen Lynn verhuisde naar Beijing met haar MINI One Cabrio R57 kocht ze ook een gloednieuwe MINI JCW F56. Omdat ze geen afstand kon doen van haar oude MINI one besloot ze deze een make-over te geven. Het resultaat daarvan is hieronder te zien.

Mini one cabrio

Excentriciteit

De uitvoering is een afspiegeling van de sensualiteit van de actrice

Mini one cabrio
en geeft haar motto in het leven weer: “Succes kan onbeperkt zijn, net zoals het universum”. De jonge actrice is een kleurrijk persoon die zich uitdrukt in haar kledingstijl, waardoor haar auto niet saai kon zijn. Art Studio Vilner nam een onconventionele aanpak aan om de 2010 MINI One Cabrio een unieke twist te geven, daarmee hun eerste persoonlijke samenwerking met een klant in China.

Het interieur heeft gouden accenten, waaronder de pictogrammen op de knoppen onder de snelheidsmeter, versnellingspook en houder van de hoofdsteunen achterin. Door middel van maar liefst 25 lagen coating en lak over het dashboard is een galaxy patroon aangebracht. De paarse kleur geeft de zoetheid van het leven weer en blauw staat voor de menselijke ziel.

mini-one-cabrio

Bron: autoevolution.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren