Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Limited edition MINI One Cabrio

Met deze creatie van Art Studio Vilner in Bulgarije kunnen wij wel wegdromen. De kleurrijke cabrio is ontworpen in opdracht van de jonge actrice Tyan Lynn. Toen Lynn verhuisde naar Beijing met haar MINI One Cabrio R57 kocht ze ook een gloednieuwe MINI JCW F56. Omdat ze geen afstand kon doen van h...

Limited edition MINI One Cabrio

Met deze creatie van Art Studio Vilner in Bulgarije kunnen wij wel wegdromen. De kleurrijke cabrio is ontworpen in opdracht van de jonge actrice Tyan Lynn. Toen Lynn verhuisde naar Beijing met haar MINI One Cabrio R57 kocht ze ook een gloednieuwe MINI JCW F56. Omdat ze geen afstand kon doen van haar oude MINI one besloot ze deze een make-over te geven. Het resultaat daarvan is hieronder te zien.

Mini one cabrio

Excentriciteit

De uitvoering is een afspiegeling van de sensualiteit van de actrice

Mini one cabrio

Het interieur heeft gouden accenten, waaronder de pictogrammen op de knoppen onder de snelheidsmeter, versnellingspook en houder van de hoofdsteunen achterin. Door middel van maar liefst 25 lagen coating en lak over het dashboard is een galaxy patroon aangebracht. De paarse kleur geeft de zoetheid van het leven weer en blauw staat voor de menselijke ziel.

mini-one-cabrio

Bron: autoevolution.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren