Lezersaanbieding: Legende en Belofte

Lezersaanbieding: Legende en Belofte

Op 19 november bespelen levende legende Daniel Wayenberg en zijn 20-jarige vakgenoot Martin Oei ieder een Bösendorfer in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Vervolgens gaat het koppel op tournee.

Legende

Nouveau-lezers kunnen kaarten bestellen voor een exclusieve meet & greet. Het arrangement ziet er als volgt uit:

Legende

Bij aankomst op 19 november in Het Concertgebouw ontvang je een welkomst drankje. Vanaf 13.45 kun je terecht in de foyer en een half uur later begint het concert. Rond 16.30 zal het concert afgelopen zijn en ga je op eigen gelegenheid naar het restaurant Pollux Pacific, tegenover het Botel op de NDSM werd. Om 18.00 is de inloop van de Meet & greet in de Pollux Pacific, het voormalige opleidingsschip van de Koopvaardij. Tegenwoordig is het een modern Indonesisch restaurant, waar je een bijzondere rijsttafel voorgeschoteld krijgt. Daniël en Martin zullen roulerend plaatsnemen aan de verschillende tafels. Uiteraard kun je CD’s door hen laten signeren.

Het complete arrangement, inclusief welkomst- en pauzedrankjes in Het Concertgebouw, toegang tot het concert (excl. reserveringskosten),  Indonesische rijsttafel in drijvend restaurant Pollux, koffie en twee glazen wijn kost €74,- tot €88,- p.p.

Kijk voor de bestelprocedure op: http://www.martinoei.nl/site/nouveau/