Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker loeren: het huis van Beyoncé in New Orleans staat te koop

En het prijsje is relatief bescheiden. Denk je aan 'het huis van Beyoncé en Jay-Z' dan denk je al snel aan tientallen miljoenen. Maar deze bescheiden jongen mag voor 4,5 miljoen dollar weg. De Knowlesen verlaten New Orleans. Hun huis in de feeststad in Lousiana is een Spaans-barokke oude kerk die...

Lekker loeren: het huis van Beyoncé in New Orleans staat te koop

En het prijsje is relatief bescheiden.

Denk je aan 'het huis van Beyoncé en Jay-Z' dan denk je al snel aan tientallen miljoenen. Maar deze bescheiden jongen mag voor 4,5 miljoen dollar weg. De Knowlesen verlaten New Orleans.

Hun huis in de feeststad in Lousiana is een Spaans-barokke oude kerk die ooit ook dienst heeft gedaan als balletschool. Beyoncé en familie woonden er sinds 2015. Nou ja, parttime natuurlijk, want ze hebben nog meer huizen.

Ze gaan om niet zo'n leuke reden weg: eerder dit jaar kwam het huis in brand te staan en de politie verdenkt brandstichting. Dus trekken Beyoncé, Jay en hun drie kinderen zich liever terug in een van hun beter beveiligde stulpjes. Die in Bel Air kostte ze met 88 miljoen dollar dan ook nét iets meer.

Daar profiteert iemand van zou je zeggen, al is de vraagprijs wel bijna twee miljoen hoger dan toen Bey en Jay het huis zeven jaar geleden kochten. La Casa de Castille, zoals het kerkje en nu dus het huis heet, stamt uit de twenties en is ongeveer 1200 vierkante meter groot. Het geeft drie verdiepingen, een hoofdwoning én drie appartementen met in totaal zeven slaapkamers. Er is ook een fijn dakterras.

Bey prijst het nog maar even aan. "De akoestiek is er geweldig", zegt ze. "Ik heb er mijn beste schrijfwerk ooit gedaan."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in