Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Le Cube is er nu ook als XXL oorring

Iets met een kubus in een cirkel.   Het is een van de populairste juwelenmerken van dit moment: het 53-jaar ouder Dinh Van. Koningin Máxima kreeg er een armband van voor haar 50ste verjaardag, hertogin Meghan heeft kleine oorringen van het label en Jennifer Lopez een armband. Dit seizoen worden d...

Le Cube is er nu ook als XXL oorring

Iets met een kubus in een cirkel.  

Het is een van de populairste juwelenmerken van dit moment: het 53-jaar ouder Dinh Van. Koningin Máxima kreeg er een armband van voor haar 50ste verjaardag, hertogin Meghan heeft kleine oorringen van het label en Jennifer Lopez een armband.

Dit seizoen worden de oorringen met de diamanten kubus uitgebreid met een XXL paar: Le Cube Diamant Great Evening Hoops.

Modern, gestileerd en symbolisch, met de kracht van de kubus en de omarming van de cirkel. De kleine exemplaren in geel, wit en roze goud kosten € 1380, de grote oorringen zijn € 8500.   

Le Cube Diamant Great Evening Hoops zijn verkrijgbaar in Nederland bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in