Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lady Amelia Windsor's bloedende hart

En daar komen ook Romeo en Julia aan te pas. De modellencarrière van lady Amelia Windsor zit leuk in de lift en dat levert een hippe assymmetrische samenwerking op met sieradenlabel Tada & Toy.   Amelia (24) is de achterkleindochter van de hertog van Kent, een achternichtje van de Queen en 39ste ...

Lady Amelia Windsor's bloedende hart

En daar komen ook Romeo en Julia aan te pas.

De modellencarrière van lady Amelia Windsor zit leuk in de lift en dat levert een hippe assymmetrische samenwerking op met sieradenlabel Tada & Toy.  

Amelia (24) is de achterkleindochter van de hertog van Kent, een achternichtje van de Queen en 39ste in de lijn voor de troon. Met haar titel doet ze niet veel, al is het wel een handig extraatje in haar netwerk. Ze studeerde Italiaans en Frans aan de universiteit van Edinburgh en heeft na stages bij Alaia en Chanel besloten zich nu minimaal een jaar helemaal aan modellenwerk te wijden.

Haar nieuwste klus is ook meteen haar favoriete: een oorbellencollectie die ze samen met Tada & Toy bedacht. "Ik leerde de oprichters Tansy Aspinall en Victoria van Holthe kennen en we leken wel zielsverwanten," zegt Amelia.