Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kom je ook naar The Champagne Room?

Tijdelijk geopend: Moët & Chandon bar in Grand Café Krasnapolsky! Moët Impérial Brut champagne bestaat 150 jaar en dat wordt in stijl gevierd. Om het feestelijke jubileum van Impérial met iedereen te kunnen delen, is er een pop-up store van Moët & Chandon in de Bijenkorf. Hier is de limited editi...

Kom je ook naar The Champagne Room?

Tijdelijk geopend: Moët & Chandon bar in Grand Café Krasnapolsky!

Moët Impérial Brut champagne bestaat 150 jaar en dat wordt in stijl gevierd. Om het feestelijke jubileum van Impérial met iedereen te kunnen delen, is er een pop-up store van Moët & Chandon in de Bijenkorf.

Hier is de limited edition Moët Impérial fles verkrijgbaar en kan de reguliere fles gepersonaliseerd worden, voor een heel bijzonder cadeau. De pop-up store is aanwezig tot 5 januari 2020.

En dan nog een sprankelende tip in het kader van het jubileum. Op vrijdag 6 december opent de pop-up champagnebar van Moët & Chandon voor acht weken in het Grand Café van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (Dam 9 in Amsterdam).

Hier worden tien verschillende unieke champagnes ontkurkt die elk per glas te bestellen zijn en worden gematcht met elk een bijpassende amuse gecreëerd door Randy Karman, Chef van The White Room.

Foto's © Reinier van der Aart | RVDA Ivo Geskus | Specialpixels, prijzen per glas zonder amuse vanaf  € 9,50

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in