KLEURBOEK: ZIN IN KLEUREN IN ALLE SEIZOENEN

KLEURBOEK: ZIN IN KLEUREN IN ALLE SEIZOENEN
kleurboek

Het ouderwetse kleurboek is terug. Maar niet voor kinderen maar voor volwassen, zowel jongeren als ouderen, mannen en vrouwen. Marja van ’t Wel was in 2012 de eerste samensteller van een kleurboek voor volwassenen. Haar boek ‘Zin in kleuren deel 1’ en deel 2 vlogen over de toonbank. Deel 1 is zelfs uitgeroepen als toptitel in de maand van de spiritualiteit. De jury oordeelde dat het kleurboek een uniek concept was: creativiteit, mindfullnes en bezinning.

Kleuren is voor iedereen een vorm van ontspanning, de gedachten even op nul zetten en losgaan op je fantasie. Dit kan alleen maar je kan natuurlijk ook samen kleuren.

Deel 3, ‘Zin in kleuren in alle seizoenen’, komt nu uit en bij elke kleurplaat is er een reflectievraag toegevoegd. Een combinatie van prikkelende vragen en kleuren geeft de tekenaar nog meer verdieping en ontspanning. Een nieuwe hobby is ontstaan.

Reacties op deel 1 en 2: Een enthousiaste gebruiker, Anneke Hegge, schreef: ‘Ik vind het heel prettig, dat de tekeningen al met dunne zwarte streepjes zijn ‘ingekleurd’. Dan heb je niet zo’n fel wit blad voor je’.

‘Hier hebben we lang naar uitgekeken. Een prachtig boek om moeilijke levensthema’s met creativiteit en expressie te verwerken’ (Patricia Deiter - Stichting Kanker in beeld).

‘De tekeningen zijn zo mooi, bijna zonde om in te kleuren’, aldus Algemeen Dagblad over de eerste uitgave.

Informatie: ISBN 978 94 92094 08 7 Prijs: € 15 Uitgeverij ACT on Virtueswww.actonvirtues.nl