Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Katy Perry verkoopt haar huis... voor 18 miljoen

Jammerdebammer: het is al verkocht. Had je nét zin om achttien miljoen dollar aan een huis uit te geven, heeft Katy Perry al een koper gevonden voor haar stulpje. Geeft niets, want dat het huis te koop stond, betekent in elk geval dat we even naar hartenlust kunnen binnenkijken. Naar wat je allem...

Katy Perry verkoopt haar huis... voor 18 miljoen

Jammerdebammer: het is al verkocht.

Had je nét zin om achttien miljoen dollar aan een huis uit te geven, heeft Katy Perry al een koper gevonden voor haar stulpje.

Geeft niets, want dat het huis te koop stond, betekent in elk geval dat we even naar hartenlust kunnen binnenkijken. Naar wat je allemaal koopt voor 18 miljoen bijvoorbeeld. En hoe Katy en lief Orlando Bloom hun inrichting voor elkaar hebben.

Om te beginnen koop je er circa 500 vierkante meters voor met een fijne diepe tuin, gelegen in een gated community met beveiliging. Wat natuurlijk wel mag, met zo'n miljoenenmansion.

Het huis ligt in Beverly Hills en telt vijf slaapkamers en zes badkamers. En natuurlijk heb je er bekende buren, dat staat in Beverly Hills wel vast. De tuin is lekker ontwikkeld, het interieur is licht en luchtig en ideaal voor kunstliefhebbers.

Het heeft een eigen gym...

...een fijne keuken...

...en natuurlijk een geweldig zwembad, een eerste levensbehoefte in sunny California.

Katy kocht het stulpje in 2017 zelf voor dezelfde prijs als waarvoor ze het van de hand heeft gedaan. Ze heeft samen met Orlando een nieuw huis in de Montecito gekocht. Vanaf nu is ze dus een nieuwe buurvrouw van Harry en Meghan. Maar ze zal haar oude huis vast nog gaan missen, want het blijft een plaatje.

Beeld: Hilton & Hyland

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in