Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jennifer Lopez' huis wil maar niet verkopen

Aan het interieur zal het niet liggen. Sterrenproblemen: wil je nét lekker van je penthouse af, kun je geen koper vinden. Het gebeurt momenteel Jennifer Lopez. Die al vier jaar 25 miljoen vraagt voor een pareltje op Manhattan. Dat is natuurlijk veel geld, maar het is dan ook bijna 1000 vierkante ...

Jennifer Lopez' huis wil maar niet verkopen

Aan het interieur zal het niet liggen.

Sterrenproblemen: wil je nét lekker van je penthouse af, kun je geen koper vinden. Het gebeurt momenteel Jennifer Lopez. Die al vier jaar 25 miljoen vraagt voor een pareltje op Manhattan.

Dat is natuurlijk veel geld, maar het is dan ook bijna 1000 vierkante meter in New York. En ze heeft er al twee miljoen af gehaald twee jaar geleden. Zonder succes helaas.

Aan de inrichting ligt het duidelijk niet, noch aan de prachtige ramen, de vier buitenterrassen en de ligging nabij Madison Square Park.

Jen woont er sinds 2014, maar nu de liefde met Alex Rodriguez over is en haar gezin weer in LA woont, heeft ze er niet veel plezier meer van. Helaas voor haar is de markt daar toch nét even anders dan hier in Nederland.

Nog maar even doorzoeken dus.

Beeld: Realtor.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in