Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je zou haast gaan hopen op een bui!

Een zilveren of gouden plu, hoe glam wil je het hebben? Met het oog op de feestdagen en het onstuimige Nederlandse weer heeft Samsonite de praktische Minipli Colori-paraplu in een limited edition uitgebracht in gekleed in metallic zilver en goud. Hij past in een mooi en klein etui, ideaal om in s...

Je zou haast gaan hopen op een bui!

Een zilveren of gouden plu, hoe glam wil je het hebben?

Met het oog op de feestdagen en het onstuimige Nederlandse weer heeft Samsonite de praktische Minipli Colori-paraplu in een limited edition uitgebracht in gekleed in metallic zilver en goud.

Hij past in een mooi en klein etui, ideaal om in stijl mee naar eindejaarsfeesten te gaan voor-geval-van-je-weet-maar-nooit én een leuk en handig cadeautje.  

Ook fijn voor op je verlanglijstje: koffers die je meteen herkent op de bagageband: de Limited Edition Cosmolite Iridescent. Licht in gewicht, in grote mate bestand tegen slijtage, schokbestendig en hij is nu versierd met iriserende details.

En tenslotte de Zalia in Raspberry Pink, een handige sterke rugzak waar een laptop inpast en die makkelijk op je rolkoffer mee te nemen is.

Foto's (c) Samsonite  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in