Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu ook eten van Givenchy

'Op safari in Beverly Hills' à la Faïence Bondil.  Socialite Zoë de Givenchy, getrouwd met Olivier de Givenchy, neef van beroemde fashion designer Hubert de Givenchy, heeft een zestiendelig ZDG-servies ontworpen, exclusief voor Matches Fashion. Het is gebaseerd op haar "ervaringen als gastvrouw, ...

Je kunt nu ook eten van Givenchy

'Op safari in Beverly Hills' à la Faïence Bondil. 

Socialite Zoë de Givenchy, getrouwd met Olivier de Givenchy, neef van beroemde fashion designer Hubert de Givenchy, heeft een zestiendelig ZDG-servies ontworpen, exclusief voor Matches Fashion.

Het is gebaseerd op haar "ervaringen als gastvrouw, reizen en de plaatsen waar ze heeft gewoond'. Zoë liet zich inspireren door alles  "van de wildernis van Beverly Hills tot de urban jungles van New York."

Het servies (vanaf 124 euro per onderdelel) is gemaakt en met de hand beschilderd door Faïence Bondil, een 17de eeuws pottenbakkersatelier in het dorpje  Moustiers-Sainte-Marie in Provence. "Ik wilde iets echt bijzonders laten maken en het was Hubert die me nog heeft voorgesteld aan de mensen die dit vak beheersen. Het atelier bevindt zich vlakbij Clos Fiorentina, Huberts vakantiehuis aan de Riviera."

En vanwaar een servies? "Koken is een grote vreugde in het leven van mijn man Olivier," zegt ze. "Dus mijn bijdrage aan samen eten is altijd tafeldekken geweest. Ik leef me graag helemaal uit met kerst, Thanksgiving en Pasen. 'Safari in Beverly Hills' is heel geschikt om mee te dekken in het voorjaar en de zomer."

Foto's (c) Matches Fashion

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in