Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je eigen Engelse kasteeltje kopen? Het kan al vanaf 4 miljoen!

Historische grandeur, moderne gemakken.

Stowe Castle

Heb je altijd al gedroomd van een rustig en romantisch leven op het Britse platteland? In het prachtige Stowe in Buckinghamshire staat een mooi kasteel te koop voor ‘slechts’ 4,5 miljoen pond, en die wil je echt even bewonderen.

De inrichting is gedaan door interieurontwerper Katharine Pooley en is dus redelijk modern (en sowieso voorzien van alle gemakken), maar van buiten is het echt een kasteel-kasteel. Denk dramatische tuinen, verdedigingstorens, wild groeiende klimop.

Knight Frank

Stowe Castle dateert van 1741 en is onderdeel van het landgoed waar tegenwoordig de gerenommeerde Stowe School op staat en dat een prachtig nationaal tuinpark heeft.

Binnen vind je natuurlijk typische kasteelmomentjes, zoals een kelder, allerlei open haarden en ouderwetse drawing rooms, maar ook heerlijk moderne badkamers, suites en een fijne keuken die het landelijke met het moderne combineert.

Knight Frank

O, en mocht je het allemaal wat te krapjes vinden met vier grote slaapkamers en een zolder die nog uit te breiden is tot woonruimte, dan heeft het kasteel een heuse ‘party barn’ met een eigen keuken, een poolkamer en logeerkamers.

Knight Frank

Er is ook een helipad voor je helikopter. Het klinkt allemaal heel erg voor de allerrijksten der aarde, maar 4,5 miljoen valt natuurlijk betrekkelijk mee.

Knight Frank

Wij vragen maar één ding: mocht je het kopen, mogen wij dan een keer komen logeren?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Luxe leven
  • Knight Frank