Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In deze riante villa (à 30 miljoen) gaan zanger Elton John en zijn gezin wonen

Elton John en zijn man David sparen kennelijk huizen. Want naast een optrekje in het Engelse Windsor, Atlanta (VS) en in het Zuid-Franse Nice, tikte de steenrijke zanger ook een riante villa op de kop in LA. Deze gigantische villa is de nieuwste aanwinst van Elton John (70) en zijn man - filmprod...

In deze riante villa (à 30 miljoen) gaan zanger Elton John en zijn gezin wonen

Elton John en zijn man David sparen kennelijk huizen. Want naast een optrekje in het Engelse Windsor, Atlanta (VS) en in het Zuid-Franse Nice, tikte de steenrijke zanger ook een riante villa op de kop in LA.

Deze gigantische villa is de nieuwste aanwinst van Elton John (70) en zijn man - filmproducer David Furnish (54) - in het chique Beverly Hills. Nee, het leven van de Britse pop royalty is zo slecht nog niet.

Bekijk ook: Wow, binnenkijken in de miljoenenvilla van Fifty Shades-schrijfster E. L. James

Scheelt toch zeven miljoen

Met een geschat vermogen van maar liefst 380 miljoen euro let de zanger blijkbaar toch nog op de kleintjes: zelfs een gefortuneerd man als Elton wil nog wel eens afdingen. Hij kocht het huis voor 30 miljoen dollar, terwijl het te koop stond voor 37 miljoen. Elton gaat er wonen met echtgenoot David en hun twee zoons Elijah (4) en Zachery (6).