Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe luxe wil je het hebben?

Rood en groen kunnen het schudden, deze kerst is roodborstjes-ei-blauw. Adventskalenders – waarmee je naar kerst aftelt met elke dag een kleine verrassing of iets lekkers achter een vakje – zijn populairder dan ook. Op 5th Avenue hebben ze dat ook door en daarom brengt Tiffany & Co nu voor het ee...

Hoe luxe wil je het hebben?

Rood en groen kunnen het schudden, deze kerst is roodborstjes-ei-blauw.

Adventskalenders – waarmee je naar kerst aftelt met elke dag een kleine verrassing of iets lekkers achter een vakje – zijn populairder dan ook. Op 5th Avenue hebben ze dat ook door en daarom brengt Tiffany & Co nu voor het eerst een eigen super-de-luxe kalender uit.

De kloeke doos, uiteraard uitgevoerd in Tiffany-blauw, ziet eruit als de flagship store in Manhattan, maar zoals wij altijd zeggen: het gaat om de ínhoud. En die bestaat uit 24 cadeautjes, allemaal verpakt in het Bekende Blauwe Doosje, voor ultiem uitpakplezier.

Er zitten onder andere een zilveren mini-bekertje in, een 18-karaat Tiffany T True armband en een 18-karaat Tiffany Smile hanger in roze goud. Voor wie december door wil met deze extra dosis glamour: het instapmodel van de Tiffany adventkalender kost 101.418 euro. Hij is echter te costumizen met wat je maar wilt, zolang het erin past.

Foto's (c) Tiffany & Co

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in