Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Londense huis van Rita Ora (mét wondertuin) wil je écht even zien

Hoe is het mogelijk om zó te wonen in Londen? Rita Ora (31) heeft het goed voor elkaar. Ze kocht een paar jaar geleden haar eigen huis in Londen en liet het omtoveren tot een waar paradijs. Compleet met tuin waar zelfs zij op het platteland alleen maar van kunnen dromen. De Kosovaarse zangeres di...

Het Londense huis van Rita Ora (mét wondertuin) wil je écht even zien

Hoe is het mogelijk om zó te wonen in Londen?

Rita Ora (31) heeft het goed voor elkaar. Ze kocht een paar jaar geleden haar eigen huis in Londen en liet het omtoveren tot een waar paradijs. Compleet met tuin waar zelfs zij op het platteland alleen maar van kunnen dromen.

De Kosovaarse zangeres die opgroeide in West-Londen is in Groot-Brittannië naast haar muziek ook bekend als actrice en jurylid in programma's zoals The X Factor en The Masked Singer. En dat heeft haar duidelijk geen windeieren gelegd, laat ze zien aan Architectural Digest.

Haar Victoriaanse stulpje met nog veel oorspronkelijke elementen heeft een bijzonder verhaal. Het huis in Primrose Hill werd in 1877 gebouwd en was ooit het thuis van illustrator Arthur Rackham. De man achter Alice in Wonderland.

We kunnen er over door blijven praten, van die ramen in de keuken tot dat balkon, de oude studio van Rackham die tegenwoordig Rita's slaapkamer is en die wondertuin. Maar misschien kun je het maar beter even met eigen ogen aanschouwen. Gelukkig is de zangeres schappelijk genoeg om je hoogstpersoonlijk even een tourtje te geven.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in