Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Bacchus Wijnfestival komt er weer aan

Lekker struinen van tentje naar tentje. Als het een béétje meezit, met lekker weer. Een sauvignon hier, een chardonneetje daar en natuurlijk tussendoor een oester happen met bijbehorende bubbels. Het kan allemaal op het Bacchus Wijnfestival. Bacchus Wijnfestival viert lustrum met twee festivalwee...

Het Bacchus Wijnfestival komt er weer aan

Lekker struinen van tentje naar tentje. Als het een béétje meezit, met lekker weer. Een sauvignon hier, een chardonneetje daar en natuurlijk tussendoor een oester happen met bijbehorende bubbels. Het kan allemaal op het Bacchus Wijnfestival.

Bacchus Wijnfestival viert lustrum met twee festivalweekends:

8 t/m 10 juni en 15 t/m 17 juni staat het Amsterdamse Bos weer in het teken van het overheerlijke druivennat.

Een zomerfeest voor lekkerbekken die ook wel van een dansje houden. Bij binnenkomst krijg je je eigen Baccus-wijnglas dat je laat vullen naar wens bij de diverse stands. Een fijne manier om eens iets anders te proeven. 

Voor beginnende en gevorderde wijndrinkers

Geen wijnkennis? Bacchus Wijnfestival is bij uitstek de plek om laagdrempelig veel te leren over wijnen. Kom proeven bij de speciale proeftafels en in de tenten en laat de sommeliers je meenemen in hun verhalen.

Een perfect glas wijn drink je al vanaf € 3,-.

De meer gevorderde wijnliefhebbers kunnen zich verheugen op de bijzondere en zeldzame wijnen die verkrijgbaar zijn. Test je wijnkennis bij de blindproeverij van Paul Mas of drink oude jaargangen bij Bar Wijnig.

Spijzen

Dit jaar koken Restaurant Entrepot, Kaagman & Kortekaas, Gebr. Hartering, Taka, Bar Alt en Arles onder de vlag MUNCHIES op Bacchus Wijnfestival de sterren van de hemel.

Wil je ‘gewoon’ een frietje, oesters of een borrelplankje? Geen probleem! Die zijn letterlijk slechts enkele stappen verwijderd van de sterrenchefs.

Kaarten

Kaarten à € 15,- zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar.

Nouveau mag 3 x 2 kaarten weggeven voor dit fijne wijnfestival. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in