Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

George en Amal Clooney verwachten een tweeling

Dat wat jarenlang niet leek te gaan gebeuren, is nu toch zover: George Clooney wordt - op z’n 55ste - tóch nog vader. En niet van één, maar van maar liefst twee kindjes. Zijn vrouw Amal (39), met wie hij in 2014 trouwde in Venetië, is in verwachting van een tweeling. Lees ook: Sterrenkoppel Bayon...

George en Amal Clooney verwachten een tweeling

Dat wat jarenlang niet leek te gaan gebeuren, is nu toch zover: George Clooney wordt - op z’n 55ste - tóch nog vader. En niet van één, maar van maar liefst twee kindjes. Zijn vrouw Amal (39), met wie hij in 2014 trouwde in Venetië, is in verwachting van een tweeling.

Lees ook: Sterrenkoppel Bayoncé en Jay-Z verwacht een tweeling

Blauwe én roze muisjes

De geruchten deden al even de ronde, maar het nieuws is nu bevestigd door de Amerikaanse The Talk-presentatrice Julie Chen. Julie Chen zei dat The Talk bevestigd heeft gekregen dat George en Amal in juni twee kinderen krijgen. Over het geslacht van de baby’s zei ze niets, maar gefluisterd wordt dat het om een jongen en een meisje gaat.

Emotionele Matt Damon

De advocate en George zelf hebben nog niet gereageerd op de vele verhalen over de zwangerschap. Goede vriend Matt Damon heeft inmiddels wel laten weten het nieuws als één van de eerste collega’s van George zelf vernomen te hebben. "Ik moest er bijna van huilen", aldus de acteur tegenover onder meer Entertainment Tonight.

Mondje dicht

"We werkten afgelopen najaar samen en hij nam me apart en vertelde het. Ik was zo blij voor ze. Maar toen hij liet weten dat ze nog maar acht weken zwanger was, zei ik: ben je gek! Ken je de twaalf weken-regel niet?". De regel om zwangerschapsnieuws pas na drie maanden te delen, bleek George inderdaad niet te kennen, waarop Matt hem adviseerde "zijn kop te houden".

‘Hij heeft de jackpot gewonnen’

Nu het nieuws over de zwangerschap van Amal Clooney bekend is, steekt Matt, zelf vader van vier dochters, zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. "Ik vind het zo mooi voor hem. En zij is geweldig, hij heeft echt de jackpot gewonnen. Ze is een bijzondere vrouw en ze worden geweldige ouders. Die kinderen mogen zich gelukkig prijzen."