Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fashionista must-have: de Multi Pochette

Er is een nieuwe It Bag en hij is voor de verandering hándig. Zo hartje Fashion Week seizoen (New York is voorbij, Londen nog druk-druk-druk en Milaan en Parijs moeten nog komen) kan een toegewijd fashionwatcher al de nodige trends signaleren. Zo zal komend voorjaar satijn als daywear hot zijn en...

Fashionista must-have: de Multi Pochette

Er is een nieuwe It Bag en hij is voor de verandering hándig.

Zo hartje Fashion Week seizoen (New York is voorbij, Londen nog druk-druk-druk en Milaan en Parijs moeten nog komen) kan een toegewijd fashionwatcher al de nodige trends signaleren. Zo zal komend voorjaar satijn als daywear hot zijn en zijn de silhouetten lang en sluik.

En wie een béétje wilt meetellen, loopt nu al rond met een tasje dat buitengewoon in de smaak valt.

Eigenlijk is het niet één tasje, maar een soort bouwpakketje dat op verschillende manieren kan worden ingezet: deconstructed, maar dan chic. De Multi Pochette Accessories van Louis Vuitton, gebaseerd op de klassieker uit 1992, heeft een baby-pochette in zich, een ronde portemonnee die ook aan de schouderriem kan worden bevestigd. Een soort lagenlook, maar dan met tasjes.

Het tasje heeft bovendien een brede schouderriem (keuze uit verschillende kleuren) en een gouden kettinkje, zodat hij op verschillende manieren kan worden gedragen.

Met de sportieve brede riem hangt hij aan de hoge kant voor een cross-body, maar dat conducteursniveau is tegenwoordig hot. Verkrijgbaar vanaf 27 september in Louis Vuitton winkels en online.