Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even binnenkijken bij Elle Macpherson (58)

Heerlijk licht en minimalistisch in Miami! Model en ondernemer Elle Macpherson is al sinds de jaren tachtig een gretig verzamelaar van kunst en design uit de 20ste eeuw en dat is goed te zien aan het interieur van haar villa in Miami. Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Richard Prince, Keith Harin...

Even binnenkijken bij Elle Macpherson (58)

Heerlijk licht en minimalistisch in Miami!

Model en ondernemer Elle Macpherson is al sinds de jaren tachtig een gretig verzamelaar van kunst en design uit de 20ste eeuw en dat is goed te zien aan het interieur van haar villa in Miami.

Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Richard Prince, Keith Haring, Kenny Scharf, Lucian Freud, Tracey Emin en Damien Hirst, samen met meubilair van Pierre Jeanneret, Jean Royère en Mathieu Matégot – het is er allemaal te vinden.

Die schatten neemt ze mee, maar het huis in een gated community in Coral Gables staat voor 29 miljoen dollar te koop.  

Het is gebouwd in 2017, telt 6 slaapkamers, een indrukwekkende hal...

...waar je aardig wat kunst kwijt kunt.

De woonkamer is heel ruim en licht...

... en heeft een open verbinding met de eetkamer.

Dit is de 'family room'. 

Verder is een grote keuken met veel marmer, een apart kantoor en een bibliotheek.

Om het huis ligt een mooie groene tuin omringd met eiken. Er is een zoutwaterzwembad in te vinden, maar ook een moestuin en fruitbomen. Het aanlegsteiger en de tennisbaan worden gedeeld met buren.

Foto’s © Doug Elliman

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in