Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even binnenkijken bij Adele in Beverly Hills!

Héél Hollywood: een eigen kantoor voor de PA. Nu zangeres Adele zich heeft genesteld in de enorme villa à 58 miljoen dollar die ze van Sylvester Stallone kocht, vindt ze het tijd de rest van haar onroerend goed portfolio een beetje op te schonen. Een mens kan tenslotte slechts in één huis tegelij...

Even binnenkijken bij Adele in Beverly Hills!

Héél Hollywood: een eigen kantoor voor de PA.

Nu zangeres Adele zich heeft genesteld in de enorme villa à 58 miljoen dollar die ze van Sylvester Stallone kocht, vindt ze het tijd de rest van haar onroerend goed portfolio een beetje op te schonen. Een mens kan tenslotte slechts in één huis tegelijk wonen.

Het eerste huis dat ze in de verkoop heeft gegooid is de villa die ze vorig jaar nog maar van haar vriendin Nicole Richie kocht. Ze betaalde 10 miljoen dollar voor het 'Hamptons style estate' en wil er nu 12 miljoen dollar voor hebben. Nicole kocht het in 2015 voor 6,7 miljoen dollar.

Het huis is gebouwd in 1957, maar later intensief verbouwd en uitgebreid. Je vindt er drie slaapkamers...

...met een eigen badkamer en nog een apart toilet en een extra kamer die als kinderkamer, rommelkamer of vierde slaapkamer kan worden gebruikt.

De woning ligt naast het huis waar Adele tot voor kort woonde, in de gated community Hidden Valley Estates. Onder de andere buren Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman en Penelope Cruz.

Het huis heeft alle generieke luxe die je tegenwoordig in Beverly Hills ziet...

... celebs lijken de inrichting van hun huis en styling voor de verkoop allemaal aan dezelfde stylist over te laten.

Heel Hollywood is de aanwezigheid van een kantoor voor de persoonlijk assistent en een security room waar een beveiliger via monitoren alles in zicht kan houden.

De groene tuin is schone schijn: van heg tot heg kunstgras. Heel hip is de aanwezigheid van een rijtje groenten en wat fruitbomen, door de makelaar optimistisch omschreven als een moestuin en boomgaard.

Adele bezit ook het huis aan de overkant, daar woont haar ex Simon Konecki, dat was makkelijk voor hun zoontje Angelo. De overdracht is ingewikkelder geworden nu Adele is verhuisd, maar gezien het schier onbeperkte budget van Adele kan er naast of tegenover haar nieuwe adres ook wel een stulpje voor Simon worden gekocht.  

Foto's © The Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in