Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er is nu een luxe culinaire dinerbox!

Zelf een maaltijd op Michelin-niveau serveren? Dat kán. Maaltijdboxen voor de doordeweekse avondmaaltijd zijn in rap tempo ingeburgerd, maar nu is er ook eentje voor als je er wat meer werk van wilt maken: de Cook Like a Chef Dinerbox. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt v...

Er is nu een luxe culinaire dinerbox!

Zelf een maaltijd op Michelin-niveau serveren? Dat kán.

Maaltijdboxen voor de doordeweekse avondmaaltijd zijn in rap tempo ingeburgerd, maar nu is er ook eentje voor als je er wat meer werk van wilt maken: de Cook Like a Chef Dinerbox.

De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor € 69,50 per persoon gekoeld bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen. Deze compleet verzorgde topchef menu’s zijn vanaf nu te bestellen en worden vanaf 8 november iedere donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld aan huis bezorgd.

Elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant. Speciaal voor de feestdagen: van 5 december tot en met 5 januari wordt het echt bijzonder. In deze weken worden de menu’s verzorgd met de signatuurgerechten van alle vier de chefs. Oftewel: een tiensterrendiner bij jou thuis aan de keukentafel.

Cook Like a Chef is een chique box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau. Op de site kun je kiezen uit menu’s van Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Erik van Loo** of Soenil Bahadoer**. Kookervaring of niet, binnen een handomdraai zet je sterrenwaardige gerechten op tafel. Het meeste werk hebben de chefs namelijk al voor je gedaan, je hoeft alleen voor de finishing touch te zorgen.

Daarvoor kun je op de website handige filmpjes met tips vinden waarmee jouw gerechten niet alleen heerlijk zullen smaken, maar er ook uitzien alsof ze recht uit het restaurant komen. Het verschil is (bijna) niet te ontdekken.

Voorbeeldmenu van Jonnie Boer (De Librije***)

  • Rauw gemarineerde zalmforel, amandelsherry, maggiplant
  • Zeeduivel, gepofte aubergine, beurre blanc van gefermenteerde paprikasap
  • Langzaam gegaarde lamsnek, gerookte aal, zeewier, koolrabi
  • Losgeslagen appeltaart

De box bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, precies zoals je van toprestaurants mag verwachten. Cook Like a Chef biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen, geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie.

Wil je het jezelf nóg gemakkelijker maken en ook het laatste beetje werk uitbesteden? Verwen jezelf en je gasten dan met de extra optie om een ervaren chef aan huis te boeken. Een professionele chef-kok komt dan bij je thuis de gerechten bereiden, terwijl jij en je gasten met een heerlijk glas wijn wachten op het moois dat komen gaat. Je kunt de box-met-chef ook cadeau doen aan vrienden, voor een bijzondere avond.

Foto's (c) Cook like a Chef 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in