Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ellen DeGeneres zet haar mega-mansion te koop

En is er al wat van de vraagprijs van $ 58 miljoen af. Talkshow-host Ellen Degeneres en haar vrouw Portia de Rossi staan bekend om hun indrukwekkende onroerend goed portfolio. Ze kopen en verkopen prachtige huizen alsof het niks is. Met één villa wil het echter maar niet lukken: het in 1933 gebou...

Ellen DeGeneres zet haar mega-mansion te koop

En is er al wat van de vraagprijs van $ 58 miljoen af.

Talkshow-host Ellen Degeneres en haar vrouw Portia de Rossi staan bekend om hun indrukwekkende onroerend goed portfolio. Ze kopen en verkopen prachtige huizen alsof het niks is.

Met één villa wil het echter maar niet lukken: het in 1933 gebouwde, geheel gerenoveerde beeldje in Bevery Hills staat al een jaar onverrichterzake discreet te koop voor $ 58 miljoen.

Bij gebrek aan belangstelling gaat het nu de open markt op voor een iets lagere (maar toch nog tranentrekkende) vraagprijs van $ 53,5 miljoen.

Ellen ↑ en Portia kochten het nog geen twee jaar geleden voor $ 42,5 miljoen van Maroon 4 zanger Adam Levine en diens partner Behati Prinsloo.

Het huis telt vijf slaapkamers en state-of-the-art security en is omringd door een groene tuin, met een zwembad...

...en een verzonken tennisbaan, plus een verhoogd paviljoen voor toeschouwers. Kijk lekker even rond, we hebben de foto's voor je!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in