Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elegante oplossing om nooit meer je oortjes te verliezen

Sierlijke oorbellen met oortjeshouder. Toegegeven, het zijn niet de eerste oorbellen met ingebouwde oortjeshouders. Maar de exemplaren die al op de markt zijn, zijn veelal te functioneel (lees: te lomp of te simpel) om nu echt voor je plezier te dragen. Misho's Pebble Pods pakken het leuker aan: ...

Elegante oplossing om nooit meer je oortjes te verliezen

Sierlijke oorbellen met oortjeshouder.

Toegegeven, het zijn niet de eerste oorbellen met ingebouwde oortjeshouders. Maar de exemplaren die al op de markt zijn, zijn veelal te functioneel (lees: te lomp of te simpel) om nu echt voor je plezier te dragen.

Misho's Pebble Pods pakken het leuker aan: bij deze oorsieraden zijn de oortjes speciaal in het design verwerkt. Je kunt de houdertjes als oorbel dragen, maar ook met een oortje erin.

De Pebble Pods zijn gemaakt van verguld brons en zilver met rhodium en er zijn ook een paar earcuffs die zijn versierd met pareltjes. Een set kost rond de 100 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in