Draagbare kunst op de Sieraad Art Fair!

Draagbare kunst op de Sieraad Art Fair!

Als je van statement sieraden houdt, is dit een aanrader.

Terug van twee jaar noodgedwongen weggeweest: de 19de editie van de Sieraad Art Fair in Amsterdam, voor wie – net als ene Máxima – houdt van opvallende broches, statement kettingen en spraakmakende cuffs.

De Sieraad International Jewellery Art Fair is het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn.

De fair is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen. Je vindt er 125+ ontwerpers, uit alle delen van de wereld, die je alles kunnen vertellen over hun werk, wat je ter plekke kunt bekijken, passen en desgewenst kopen,

Daar ‘waar kunstdraagbaar wordt’. Meer dan ca.126 ontwerpers, uit alle delen van de wereld bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die u alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt, kijken, passen en kopen. 

Sieraad Art Fair, 26-27-28-29 mei 2022, in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in