Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit mansion in Aspen is de droom van elke skiër

Kun je je voorstellen dat je hier naartoe skiet? Het is er eentje in de categorie never nooit, maar een mens moet iets te dromen hebben en we hebben de wintersport allemaal nog vers in het geheugen. Dit stulpje in Aspen, Colorado staat kersvers op de Amerikaanse markt en is een waar paradijs voor...

Dit mansion in Aspen is de droom van elke skiër

Kun je je voorstellen dat je hier naartoe skiet?

Het is er eentje in de categorie never nooit, maar een mens moet iets te dromen hebben en we hebben de wintersport allemaal nog vers in het geheugen.

Dit stulpje in Aspen, Colorado staat kersvers op de Amerikaanse markt en is een waar paradijs voor skifanaten.

Het heeft zeven slaapkamers, vier verdiepingen, een complete spa mét jacuzzi's binnen en buiten, een bowlingbaan, een binnenzwembad en nog veel meer vertier voor minder skiwaardige dagen en natuurlijk... een perfecte ligging ten opzichte van de pistes.

O, en je hebt zelfs je eigen paadje van onderaan de piste naar je voordeur, dus je hoeft niet met de lift weer terug. Kost wel een paar centen, wat heet. Voor 75 miljoen dollar (vraagprijs dan hè) kan hij van jou zijn.

Binnenkijken is gelukkig gratis.

Beeld: Christie’s International Real Estate

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in