Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is kleiner wonen, volgens Sylvester Stallone

Even binnenkijken in zijn nieuwe stulpje in de Hidden Hills!  Vorige maand verkocht Sylvester Stallone voor 58 miljoen dollar – zelfs voor Beverly Hills een hoog bedrag - zijn enorme huis in de geliefde 90210 postcode van Los Angeles aan Adele. Die heeft niet bekend gemaakt of ze delen van de inb...

Dit is kleiner wonen, volgens Sylvester Stallone

Even binnenkijken in zijn nieuwe stulpje in de Hidden Hills! 

Vorige maand verkocht Sylvester Stallone voor 58 miljoen dollar – zelfs voor Beverly Hills een hoog bedrag - zijn enorme huis in de geliefde 90210 postcode van Los Angeles aan Adele.

Die heeft niet bekend gemaakt of ze delen van de inboedel wilde overnemen, maar puur voor de historie en als conversation starter zouden we minimaal één bronzen beeld van Rocky / Rambo / Sly laten staan.

Sylvester en zijn vrouw Jennifer zijn naar Florida verkast waar ze nog een stulpje van 35 miljoen dollar in Palm Beach aan het water hebben.

Ze wilden echter ook in Los Angeles nog een thuisbasis houden. Het werd downsizen naar de Hidden Hills, een 'gated community' waar veel muzikanten en atleten wonen, plus zo'n beetje elk denkbare Kardashian. Hij betaalde er 18,2 miljoen voor.

LA nust-have: een eigen boomgaard vol avocadobomen 

Dus, wat betekent kleiner wonen voor iemand als Sly? Nou, toch nog een heel leuke villa met 929 vierkante meter woonruimte op een groen perceel van 8093 meter aan een doodlopende straat. Het omvat het grote huis, een gasthuis, een huisje bij het zwembad en een aparte stal voor paarden. In de tuin vind je een kas, een moestuin, een boomgaard met 100 citrus- en avocadobomen, een koivijver en een paardenbak om te rijden.  

Het huis is nieuw gebouwd in 2015, het interieur is van de beroemde binnenhuisarchitect Martyn Lawrence Bullard die zich voor de verandering eens inhield en de villa een vleugje oostkust gaf. De lichte stijl doet eerder denken aan de Hamptons dan aan Californië, maar Sly en Jennifer kunnen daar natuurlijk helemaal hun eigen draai aan geven. De centrale woonkamer heeft extra licht dankzij de skylights.

De eetkamer heeft een donkere vloer…

… net als de keuken.

De 'media room' is naar verhouding bescheiden, je kunt er met 6-8 mensen films kijken of gamen.

De grote slaapkamer is op dit moment een romantische oase.

In de badkamer een vrijstaand bad, twee wastafels en een inloopdouche / stoomcabine.

Om daar van bij te komen heeft de badkamer ook een eigen zitje.

In de buurt liggen twee inloopkasten waarin de designerwear keurig achter glas hangt.

Dit is die voor de vrouw des huizes.

Rondom het huis liggen diverse overdekte terrassen.

Bij het zwembad is zoals gezegd een huisje met daarin een spa en een houten terras.

Verder zijn aanwezig een volledig bespiegelde gym, een massagekamer en een wijnkelder met een proefruimte.  

Aangrenzend aan de stallen is nog een zadelkamer met een keukenblok en heel veel licht.

Dit zou wel eens Sylvesters atelier kunnen worden: hij schildert niet onverdienstelijk en exposeert regelmatig. Al moet je we wel tegen kunnen dat je paard de hele tijd meekijkt, natuurlijk.

Mocht hij er een paardje gaan houden, dan kan die op eigen terrein terecht in een eigen bak, zelfs voor Los Angeles een luxe.