Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze koffer is trending en wel hierom!

Zou jij het durven om hem in te checken? Op Instagram kon je er deze week niet omheen: fashionista's en influencers waren collectief verrukt over… een kofferset. Oké, misschien in eerste instantie niet het meest opwindende onderwerp ooit, maar het ging dan ook om een samenwerking tussen Dior  en ...

Deze koffer is trending en wel hierom!

Zou jij het durven om hem in te checken?

Op Instagram kon je er deze week niet omheen: fashionista's en influencers waren collectief verrukt over… een kofferset. Oké, misschien in eerste instantie niet het meest opwindende onderwerp ooit, maar het ging dan ook om een samenwerking tussen Dior  en Rimowa.

"Ik wilde iets echt decadents," zegt Dior Men artistic director Kim Jones over de vijfdelige set die hij ontwierp. Hij kende koffermerk  Rimowa omdat hij vorig jaar model was in een campagne van de Duitse bagagespecialist. Die samenwerking leidde tot een nieuwe samenwerking in de vorm van Dior X Rimowa.

Dat het 'decadent' is geworden lijdt geen twijfel: het kleinste lid van de familie is een soort clutch die Personal heet en € 1900 kost, de grote Trunk is € 3600. Er is op verzoek ook een champagnekoffer verkrijgbaar, compleet met leren ijsemmer, flûtes en zes flessen Dom Perignon. Je kunt er maar om verlegen zitten, tenslotte. "Die heb ik ontworpen met picknicken in mijn achterhoofd," zegt Jones die zelf geen champagne lust. "Zoals ik al zei: het moest decadent worden."

Zelf is hij iemand die het liefst met alleen handbagage reist: "Ik heb alles wat ik nodig heb bij me en doe onderweg wasjes." Tiens! 

Foto's (c) Dior 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in