Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Clooneys willen naar de Provence

Een extra buitenhuisje klinkt prima. Wat geef je de man die al huizen heeft in LA, New York én aan het Comomeer en op een verlaten Brits eiland? Een Provencaals stulpje, wellicht? De Clooneys hebben over vastgoed niet te klagen, maar zouden nu hun zinnen hebben gezet op dit optrekje op het Franse...

De Clooneys willen naar de Provence

Een extra buitenhuisje klinkt prima.

Wat geef je de man die al huizen heeft in LA, New York én aan het Comomeer en op een verlaten Brits eiland? Een Provencaals stulpje, wellicht?

De Clooneys hebben over vastgoed niet te klagen, maar zouden nu hun zinnen hebben gezet op dit optrekje op het Franse platteland. Snappen we direct.

George en Amal hebben volgens insiders een bod gedaan op Domaine de Canadel, een boerderij op een uurtje van Saint-Tropez. Maar dan natuurlijk wel een luxe boerderij.

Voor acht miljoen euro kopen ze naast het pand zelf ook zo'n 180 hectare grond met fantastische tuinen (we kunnen de lavendel al bijna ruiken!), een enorm zwembad, eigen zwemvijver, een eigen tennisbaan en een eigen wijngaard.

Wij kijken alvast uit naar een flesje Domaine Clooney.

Beeld: Leading Estates of the World 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in