Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Beckhams hebben hun huwelijksgeloften hernieuwd, maar van één ding heeft David spijt

Mode-ontwerpster, toen nog zangeres, Victoria Beckham gaf in 1999 haar ja-woord aan de blonde halfgod David. Het huwelijk houdt nog altijd stand, maar van één ding denkt de ex-voetballer nu: had ik dat maar anders gedaan. En nee, dan heeft hij het niet over datgene (zijn veelbesproken affaire) wa...

De Beckhams hebben hun huwelijksgeloften hernieuwd, maar van één ding heeft David spijt

Mode-ontwerpster, toen nog zangeres, Victoria Beckham gaf in 1999 haar ja-woord aan de blonde halfgod David. Het huwelijk houdt nog altijd stand, maar van één ding denkt de ex-voetballer nu: had ik dat maar anders gedaan.

En nee, dan heeft hij het niet over datgene (zijn veelbesproken affaire) waar wij meteen aan dachten.

Met lelies en rozen bedekte muren

Extravagant was de bruiloft van het toenmalige 'it-koppel'. Ze werden in Engeland nog net niet gezien als royalty, al ging hun balzaal zeker door voor koninklijk met zijn met lelies en rozen bedekte muren, duiven, een kroon en zelfs een troon voor de bruid en de bruidegom.

Lees ook: Binnenkijken: dit is de nieuwe villa van David en Victoria Beckham

De purperen prins

Maar David schaamt zich nu nog voor het pak dat hij destijds op de feestelijke receptie droeg. Hij ging van onder tot boven in het paars gekleed, en helaas voor hem zijn er achttien jaar na dato nog tal van pictures to prove it. Zelfs zijn eega deelde twee jaar geleden nog een foto van hun extravagante matching outfits. "Bruiloften zó uitbundig vieren, was helemaal de trend in die tijd", aldus David op BBC Radio 4.

'Wat dácht ik?'

"Maar onze kleding was nogal een statement, ja. En Victoria kwam daar prima mee weg, maar ik... Wat dácht ik? Ik zag eruit als één van die kerels uit de film Dumb and Dumber in die belachelijke combinatie. Ik had zelfs een bijpassende paarse hoge hoed! Ongelooflijk." Die dag, en het bewuste pak, liggen alweer jaren achter hen. "In de tussentijd hebben we onze huwelijksgeloften hernieuwd en dat gebeurde een stuk minder extravagant. We vierden het thuis, met z'n zessen." En dat feestje vond hij minstens zo onvergetelijk.

Beeld bron: Hollandse Hoogte