Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

DE 1000 DAGEN VAN WILLEM-ALEXANDER EN MAXIMA

Voor het eerst in meer dan 120 jaar heeft Nederland weer een koning. In De 1000 dagen van Willem-Alexander en Máxima kijkt Sandra Schuurhof samen met verschillende royalty-deskundigen, waaronder Marc van der Linden, Rick Evers en Justine Marcella, terug op hoe het koningspaar de eerste duizend da...

DE 1000 DAGEN VAN WILLEM-ALEXANDER EN MAXIMA
Logo-1200x675

Voor het eerst in meer dan 120 jaar heeft Nederland weer een koning. In De 1000 dagen van Willem-Alexander en Máxima kijkt Sandra Schuurhof samen met verschillende royalty-deskundigen, waaronder Marc van der Linden, Rick Evers en Justine Marcella, terug op hoe het koningspaar de eerste duizend dagen heeft geregeerd. Niet alleen voor hen was het een grote verandering, ook voor hun kinderen. Naast alle hoogtepunten is te zien dat ze ook te maken hadden met droevige momenten. De 1000 dagen van Willem-Alexander en Máxima is op woensdag 20 april vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6.

30 april 2013 gaat de geschiedenisboeken in als de dag dat Willem-Alexander werd ingehuldigd als koning. De eerste duizend dagen zijn niet probleemloos verlopen, zo was er de dood van prins Friso op 12 augustus 2013 en de vliegramp met Malaysia Airlines, toen er 193 Nederlanders aan boord zaten. Naast koning en koningin zijn ze ook ouders van drie dochters: Amalia, Alexia en Ariane. Thuis wordt er veel gedaan om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen voor de prinsesjes. Na de zomervakantie van 2015 ging Amalia naar het Sorgvliet Gymnasium. Willem-Alexander filmde zelf zijn dochter, die voor het eerst naar school vertrok. Sinds Beatrix geen koningin meer is, heeft ze alle tijd voor haar kleindochters maar voor buitenstaanders is dat alleen te zien tijdens belangrijke gelegenheden, zoals de inhuldiging en Koningsdag. Allemaal veranderingen die voorbij komen in De 1000 dagen van Willem-Alexander en Máxima.

Wanneer:

20 april om 20.30 uur bij SBS6

Website:

www.sbs6.nl/1000dagen