Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

CAPITAL CARS & CLASSICS

Capital Cars & Classics brengt op 23 en 24 april de crème de la crème op autogebied bij elkaar in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Daar waar vroeger scheepsmotoren werden gebouwd ligt in het meest hippe stadsdeel van Amsterdam de Kromhouthal. Deze ruwe industriële locatie is de per...

CAPITAL CARS & CLASSICS
classics

Capital Cars & Classics brengt op 23 en 24 april de crème de la crème op autogebied bij elkaar in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam.

Daar waar vroeger scheepsmotoren werden gebouwd ligt in het meest hippe stadsdeel van Amsterdam de Kromhouthal. Deze ruwe industriële locatie is de perfecte ambiance voor klassieke auto’s en hun moderne equivalenten, het licht en de sfeer van deze locatie laat de auto’s ongeëvenaard tot hun recht komen tijdens dé klassieke autobeurs van Nederland. De organisatie zet een hoogwaardig en relatief kleinschalig evenement neer van internationale allure waar vraag en aanbod van oldtimers en hun moderne equivalenten bij elkaar komt. Capital Cars & Classics wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers door een hoogwaardige bewezen catering. Op vrijdagavond 22 april, de zogenaamde “Grand Night” voorafgaand aan het evenement, krijgt een selectief gezelschap de gelegenheid het aanbod als eerste te aanschouwen waarna de gasten in een smaakvol decor tussen de klassieke auto’s getrakteerd worden op de culinaire gerechten van top chef Ron Blaauw in vier gangen met zijn Gastrobar On Tour. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen! Alle standhouders zijn reeds ingevuld waaronder respectabele namen als Louwman Exclusive, Donkervoort, Bonhams, Prins Classics, Lex Classics, Gina Classics en het Belgische Historic Competition Services.

Tickets

www.cc-c.nl