Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Breakfast at Tiffany's? Het kan nu echt!

Het gevleugelde verzoek van Audrey Hepburn in de gelijknamige film Breakfast at Tiffany's maakte de juwelier op 5th Avenue wereldberoemd.  Onlangs breide ze hun 'flagship store' uit met een vierde verdieping, waar je accessoires voor in huis vindt én het Tiffany Blue Box Café. Je kan nu dus écht ...

Breakfast at Tiffany's? Het kan nu echt!

Het gevleugelde verzoek van Audrey Hepburn in de gelijknamige film Breakfast at Tiffany's maakte de juwelier op 5th Avenue wereldberoemd. 

Onlangs breide ze hun 'flagship store' uit met een vierde verdieping, waar je accessoires voor in huis vindt én het Tiffany Blue Box Café. Je kan nu dus écht ontbijten bij Tiffany & Co.!

De kleur is overal doorgevoerd in het design en is een ode aan de beroemde verpakking die vrouwenharten over heel de wereld doet overslaan.

Op het menu vind je natuurlijk de croissant. Verder veel salades en een klassieke Club Sandwich. Wij gaan volgende keer voor een Tiffany Tea. Een high tea met juweeltjes van snoeperij erbij.

Benieuwd naar het menu?

Hier komt die uitspraak breakfast at Tiffany's vandaan:

Audrey Hepburn speelt in de film, naar het boek van Truman Capote, Holly Golightly. Iemand die wij nu wellicht een golddigger zouden noemen. Ze is op zoek naar mannen die haar kunnen onderhouden en verzekeren van een luxe leefstijl.

Ze is dol op Tiffany's & Co. en haar wens is dus ook dat ze een keer door zo'n man wordt meegenomen om wat mooie sieraden te kopen.

Als ze een nieuwe ongefortuneerde buurman krijgt waar ze verliefd op wordt, moet ze kiezen tussen de luxe en de liefde.

In de openingsscène eet ze een croissantje terwijl ze in de etalage droomt over een ander leven. Het maakte Hepburn een stijlicoon:

Bron: Architectural Digest. Beeld: Tiffany & Co.