Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Boucheron: 'Elke vrouw verdient haar eigen regenboog'

Magische lichteffecten in Holographique collectie. Voor een juwelenhuis dat al 163 jaar bestaat blijft Boucheron met haar tijd meegaan. De nieuwe haute joaillerie collectie Holographique bestaat uit edelmetalen die op keramiek zijn  gesprayd voor prachtige iriserende effecten. "Ik wilde de regenb...

Boucheron: 'Elke vrouw verdient haar eigen regenboog'

Magische lichteffecten in Holographique collectie.

Voor een juwelenhuis dat al 163 jaar bestaat blijft Boucheron met haar tijd meegaan. De nieuwe haute joaillerie collectie Holographique bestaat uit edelmetalen die op keramiek zijn  gesprayd voor prachtige iriserende effecten.

"Ik wilde de regenboog tastbaar maken," zegt La Maison de Boucheron’s Claire Choisne, Jewellery Creative Director. "Elk ontwerp start met een droom. Vorig jaar draaide het om een stukje hemel te kunnen dragen. Dit jaar om holografische kleuren, voornamelijk opalen. Elke vrouw verdient haar eigen regenboog."

De collectie bestaat uit 25 stukken die high tech zijn gemaakt door kostbare metalen te verhitten en ze op keramiek en rotskristallen te sprayen, waardoor magische kleuren ontstaan.

De collectie is in te delen in drie lijnen: Opalescence, Ondes en Illusion. De ster van Opalescence is een collier dat op verschillende manieren kan worden gedragen met een cabochon opaal als blikvanger.

Ondes belangrijkste stuk is een platvallend collier van opalen en diamanten.

En Illusion biedt de fellere kleuren waar Boucheron om bekend staat.

Waaronder kloeke ringen...

En deze bloemenringen met opaalglans 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in