Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Marilyn Monroe’s huis in Brentwood

Even charmant als de vrouw zelf Marilyn Monroe veroverde vele harten en werd ’s werelds grootste sekssymbool na haar grote rollen in de jaren ’50 hitfilms zoals ‘Some Like it Hot’ en ‘The Seven Year Itch’. De celebrity heeft in 43 woningen gewoond in haar leven. Daarentegen is zij maar één keer e...

Binnenkijken: Marilyn Monroe’s huis in Brentwood

Even charmant als de vrouw zelf

Marilyn Monroe veroverde vele harten en werd ’s werelds grootste sekssymbool na haar grote rollen in de jaren ’50 hitfilms zoals ‘Some Like it Hot’ en ‘The Seven Year Itch’. De celebrity heeft in 43 woningen gewoond in haar leven. Daarentegen is zij maar één keer eigenaar geweest van haar eigen huis, namelijk een uit 1929 komende woning in Brentwood, Californië.

In 1962 werd ze aangespoord door haar psycholoog om zich meer te omringen in de natuur met een thuisgevoel. Marilyn werd verliefd op de tuin, waar ze veel tijd met haar poedel heeft doorgebracht. Ze kocht huis voor $90.000,-. Zes maanden na de aankoop werd zij op 36-jarige leeftijd dood gevonden in het huis.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 3 badkamer en bestaat uit 244 m2. De woning heeft vele eigenaren gekend na de dood van Marilyn Monroe en is in 2010 voor het laatst verkocht voor $3.850.000. Het huis wordt beschreven als ‘A Rare Hidden Jewel in Brentwood’. Het is authentieke woning uit 1929 gelegen achter hoge hekken aan het eind van een rustige doodlopende straat.

Dit is hoe Marilyn’s huis eruit zag toen zij er nog woonde:

Bron: LA Times