Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Julianne Moore's stulpje in Montauk

Montauk. Het is zo'n plekje in de Hamptons waar tout New York zomert. En waar de huisjes ontzettend Instagrammable zijn. Vanzelfsprekend hebben veel sterren er ook een pied-de-terre. Die van Julianne Moore staat nu te koop, dus kunnen we even binnengluren. Het cottage (let op: 100 vierkante meter...

Binnenkijken: Julianne Moore's stulpje in Montauk

Montauk. Het is zo'n plekje in de Hamptons waar tout New York zomert. En waar de huisjes ontzettend Instagrammable zijn. Vanzelfsprekend hebben veel sterren er ook een pied-de-terre. Die van Julianne Moore staat nu te koop, dus kunnen we even binnengluren.

Het cottage (let op: 100 vierkante meter, dus écht bescheiden voor Amerikaanse begrippen) ligt aan de rand van Fort Pond in een rustig plaatsje upstate. Het moet 2,8 miljoen kosten, en dat geld zit 'm vooral in de afwerking van het huisje en de superluxe locatie.

Het stulpje heeft drie slaapkamers en één badkamer (again: bescheiden vrouw, die Julianne), prachtige houten vloeren, een open haard en een beauty van een plafond. De eettafel kijkt uit op het meer, en de achtertuin loopt door tot aan het water.  Er is ook een zwembad, met zoutwater.

Overigens gaat Moore niet weg uit Montauk: ze heeft iets verderop een nieuw huis gekocht, groter en vooral nóg privater gelegen. Daarnaast woont ze met haar man en dochter in het West Village van Manhattan. 

Beeld: OutEast

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in